KETO AKATEMIA

Lääkäri ja ravintovalmentaja Jakob Valdman luotsaama tieteellinen, tehokas ja

terveellinen ketogeeninen valmennus. Opi uusi ruokailumalli, joka muuttaa elämäsi! 

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUNUT,

UUSI KURSSI SYKSYLLÄ 2020. TILAA UUTISKIRJE,

PYSYT AJAN TASALLA

 

ILMOITTAUDU

Mikä Keto Akatemia?

Haluatko opettaa kehosi polttamaan rasvaa tehokkaasti ja turvallisesti? Lääkäri Jakob Valdma luotsaa uudelleen odotetun ketogeenisen valmennuksen, jossa painopisteinä ovat helppous, turvallisuus, tieteeseen perustuva ohjelma ja tietysti tiivis tuki.

SELKEÄ OHJEISTUS

Pidän henkilökohtaisesti huolen, että kaikkiin kysymyksiin löydetään vastaus ja ohjeet ovat ymmärrettävät. Voit aina kysyä ryhmässä lisätietoja, jos et jotakin ymmärrä! Voit noudattaa ruokavaliota pidemmän jakson tai kausittain. Kaikki ohjeet jäävät sinulle pysyvästi jatkoa varten.

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA

Ei hörhöilyä, oletuksia tai keksittyjä teorioita, ainoastaan tutkimusnäytölliset ihmisen fysiologiaan perustuvat ohjeet. Käytössäsi on jatkuvasti lääkärin ja ravintovalmentajan tuki. 

LAADUKAS

99% Osallistuneista suosittelisi Jakob Valdman valmennuksia. Välitän valmennettavistani. Koska haluan, että hyötyisit tästä ei vain nyt vaan koko loppuelämäsi, tarjoan elinikäisen 100% rahat takaisin- tyytyväisyystakuun. 

"Minulle rakkaita aihealueita ovat metabolian optimointi, sokeriaineenvaihdunnan häiriöt, ruokavaliot, ravintolisät, hormonaalinen toiminta, häiriösyöminen, sekä psykologia käyttäytymisemme takana. Syksyllä 2019 julkaisin kirjan Peruuta Diabetes. Olen itse kokeillut lähes kaikki tunnetut dieetit ja metodit. Erityinen valmennuskohteeni on ketogeeninen ruokavalio, josta mulla on vuosien henkilökohtainenkin kokemus. Halusin kurssin ohjelmistoon, koska huomasin monien toteuttavan tätä tehokasta ruokavaliota väärin. Parhaimmillaan ja oikein toteutettuna se voi olla aineenvaihduntaa tukeva, turvallinen ja vauhdikas startti kohti uutta elämää. Ja tämän vuoksi olen auttamassa mahdollisesti juuri sinua oikein toteutetun ketogeenisen ruokavalion pariin. "

Jakob Valdma
Lääkäri, ravintovalmentaja, personal trainer, tietokirjailija

MIKÄ KETOOSI?

Ketogeeninen ruokavalio on suosittu ympäri maailman. Yleisin syy ketogeenisen ruokavalion aloitukseen on sen tehokas vaikutus rasvanpolttoon ja painon pudotukseen. Ketogeeninen ruokavalio ei ole uusi keksintö, vaan alkujaan se kehitettiin liikalihavuuden ja esimerkiksi epilepsian hoitoon 1920-luvulla. Ketogeenisen ruokavalion ideana on muuttaa yleisesti länsimaissa vallitseva hiilihydraattipohjainen aineenvaihdunta rasvapohjaiseksi. Hiilihydraattipohjaisessa aineenvaihdunnassa elimistön energianlähteenä on glukoosi, jota muodostuu kun syödään hiilihydraatteja.

Ketogeenisessä ruokavaliossa suurin osa energiasta saadaan rasvasta, loput proteiinista ja vain pieni osa hiilihydraateista. Noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota oikein, elimistö menee ketoosiin. Ketoosissa kehon hiilihydraattivarastot ovat niukat tai tyhjät, jolloin maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon samalla edistäen rasvan palamista ja laihtumista.

Ketoosissa elimistö käyttää siis glukoosin sijaan ketoaineita ja omia rasvavarastoja energianlähteenä. Ketoosia ylläpidetään vähän hiilihydraatteja ja runsaasti rasvaa ja proteiineja sisältävällä ruokavaliolla. Ketoosi on lääketieteellisesti todistettu olevan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila.

Ketoosin on painonpudotuksen lisäksi osoitettu mm. laskevan verensokeria, kolesteroleja, sisäelinrasvaa, insuliinitasoja ja tulehdusarvoja. Mieliteot vähenevät, suolen toiminta-, keskittymiskyky- ja unenlaatu paranee, sekä vireystaso on huipussa.

Ketogeenisestä ruokavaliosta liikkuu myös paljon myyttejä, ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä. Siksi halusin luoda ohjeistuksen, jolla noudatat ketogeenistä ruokavaliota oikein.

Valmennuksessa keskitytään saamaan elimistö ketoosiin pysyvästi, turvallisesti ja tehokkaasti

Kenelle sopii?

 • Haluat aloittaa ketogeenisen ruokavalion turvallisesti lääkärin laatimalla ja testaamalla ohjeistuksella
 • Haluat pudottaa painoa tehokkaasti
 • Haluat pudottaa rasvaa tehokkaasti ja muokata kehonkoostumustasi
 • Haluat kohentaa energiatasojasi ja saada enemmän aikaan
 • Haluat saada mieliteot kuriin ja tuntea kylläisyyden tunteen pidempään
 • Haluat verensokerin säätelyn parantuvan etkä halua, että väsymyspiikki iskee ruokailun jälkeen
 • Haluat ajatella kirkkaammin ja selkeämmin
 • Haluat tasaisen energiatason koko päiväksi ja vähentää väsymyspiikkejä
 • Haluat parantaa ja syventää unenlaatuasi
 • Haluat kokeilla erilaista tapaa syödä ja sitä, miten se vaikuttaa vointiisi
 • Kilpirauhasen vajaatointa
 • Kohonneet kolesterolit

Kenelle ei sovi?

 • Ketogeeninen ruokavalio vaatii, että annettuja ohjeita noudatetaan tarkasti. Tässä valmennuksessa ei voi soveltaa, sillä poikkeamat ruokavalioon estävät elimistöä vaihtamasta ensisijaista energianlähdettä rasvaksi. Tämän seurauksena ketoosi ei käynnisty.
 • Valmennus ei sisällä lääkärin antamaa yksilövalmennusta. Jos terveydentilassasi on erittäin paljon ongelmia ja kaipaat henkilökohtaista tukea, suosittelemme, että keskustelet asiasta oman lääkärisi kanssa.
 • Jos elämäntilanteesi on tällä hetkellä liian kiireinen ja olet ylikuormittunut jo valmiiksi. Voit liittyä valmennukseen, mutta suosittelemme ketogeenisen ruokavalion kokeilemista vasta kun elämässäsi on enemmän tilaa hengittää.
 • Jos sinulla on sairauksia, lääkitys tai muita riskitekijöitä ja et ole varma onko ketogeeninen ruokavalio turvallinen vaihtoehto, suosittelemme aina oman lääkärisi konsultaatiota ennen valmennuksen/ruokavalion aloittamista.

Varmista soveltuvuus Jakobilta, jos Sinulla on:

 

 • Munuaisten vajaatoiminta
 • Alhainen verenpaine
 • Nesteenpoistolääkitys
 • Ruuansulatuskanavan sairaus
 • Insuliinihoito
 • Natriumin, kaliumin tai muiden elektrolyyttien pitoisuusongelma
 • Aineenvaihdunnallinen sairaus
 • Joku muu terveydentilan ongelma, joka mietityttää

Arkesi valmennuksen ajan

Ketoosiruokavalio on salliva ja hedonisteillekin sopiva. Oikeilla valinnoilla se muokkaantuu loistavasti niin grillikauteen kuin kesän juhliin, ja soveltuu kaikille ruoka-aineallergioille sekä vegetaristeille (henkilökohtaisella muokkauksella myös vegaaneille). 

Voit luoda ruokavaliosi itsenäisesti, valita ateriat antamaltamme tarjottimelta, tai seurata aluksi valmista esimerkkiviikkoa. Tavoite kuitenkin olisi, että oppisit syömään oikeaoppisesti itsenäisesti.

KYSY LISÄÄ

TAATTU JA TURVALLINEN

Valmennukseni ovat turvallisia, samoin käyttämäni maksuyhteydet. Sinulla on aina elinikäinen 100% rahat takaisin-  tyytyväisyystakuu ilman lisäselvityksiä! Valmennus ohjaa sinua myös eteenpäin kurssin jälkeen ilman, että aineenvaiduntasi hidastuu. 

TOIMIVA

Ketogeeninen toimii - ja nopeasti. Tämä on usein motivaattori jatkamaan. Se käynnistää kehon luonnollisen rasvanpolton tuhoamatta kuitenkaan aineenvaihduntaa. Tavoitteeni on luoda kaikille pysyvä muutos, eikä pikadieettejä. 

YHTEISÖLLINEN

Facebook-ryhmä, avoin ilmapiiri niin kanssaosallistujiin kuin valmentajaan sekä matalan kynnyksen osallistuminen takaavat hienon kokemuksen. 

Mitä saat?

 • Lääkärin ja ravintovalmentajan suunnittelema ketogeeninen ravinto-ohjelma, jossa sinulle kerrotaan, miten ketogeenisellä ruokavaliolla tulee syödä.
 • Lääkärin videosarjan ja ohjeet ketogeenisen elämäntavan ympärille
 • Reseptikirjan ketogeeniseen ruokavalioon. Myös kaikkien muiden osallistujien kesken jaetaan reseptejä valmennuksen Facebook-ryhmässä.
 • Ohjeet liikuntaan ketogeenisellä ruokavaliolla
 • Ohjeet vapaa-ajalle: miten ketogeenistä ruokavaliota noudatetaan reissun päällä tai esimerkiksi juhlissa
 • Ohjeet, miten elämäntapamuutoksesta tulee pysyvä, miten päätät keton ja miten pidät motivaatiota yllä
 • Lääkärin ja valmentajan tuen ja avun kysymyksiä tai vinkkejä varten. Tuki käytössäsi 24/7, koko 8 viikon ajan!
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan, kuin niitä tarvitset.
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta ihmisiltä.

Kaupan päälle saat myös: 

 • Helppo kotifitness-kurssin!
 • -10%-(Vip: -15%) Valmennustohtorin verkkokaupasta

 Jäsenohjelmaan sisältyy myös:

 • Viikottaisia live-jumppia ja kehonhuollon tunteja
 • Lääkäri Jakob Valdman  henkilökohtainen tuki jäsenyhteisössä
 • Ilmainen pääsy live-luentoihin ja alennukset live workshopeista
 • Kuukausittaiset webinaarit

Jos koko valmennuksen sisällön arvo erikseen ostettuna lasketaan yhteen, se olisi 1088 euroa!

Onko sinulla kysymys valmennuksesta? 

Kysy lisää Jakobilta - hän vastaa mielellään sähköpostiisi!

Usein kysytyt kysymykset

Moderni, terveellinen ketogeeninen ruokavalio ei merkitse pelkän pekonin syömistä. Suosimme pehmeitä rasvoja: avokadoa, kalaa, oliiviöljyä. Lisäksi suunnitelmamme perustuvat luonnollisen ruoan ympärille. 
Oikeilla rasvan, proteiinin ja hiilihydraatin valinnoilla sekä pysyvällä ketoosilla, on vaikutus veren rasva-arvoihin vain positiivinen. 

Kyllä, mutta ainoastaan keittiövaaka. Vahvana suosituksena on myös keto-ainemittari. Keto-ainemittari on välttämätön ketoosin mittaamiseksi. Keto-ainemittareita ovat veritippamittari (tarkin), puhallusmittari tai virtsaliuskat.
Vahva suosituksemme on myös henkilövaaka ja mittanauha, jolla saat mitattua vyötärönympäryksesi, joka todennäkösesti kokee muutoksia valmennuksen aikana. Jos sinulla on diabetes tai verenpainetauti, myös verensokerimittari ja verenpainemittari ovat suositeltavia.

Olet mukana joko 10% tai 100% - täysin omien tavoitteidesi mukaisesti. Joskus jo pienen hiilihydraattikuorman kevennys kannattaa (toki tällöin en suosi vielä kovin runsasrasvaista ruokavaliota jos ketoosiin ei pyritä). 

Pystyt tarvittaessa toteuttamaan ruokavaliota valmiilla ateriakokonaisuuksillakin, annan tähänkin vinkkejä. Löydät siis myös valmiita ruokia ja välipaloja kaupasta nopeasti mukaan. 
Makrolaskennan opettelu ja tuoteselosteiden katsominen vie aikaa aluksi, mutta muuttuu nopeasti automaattisesti ja pian muistat säännöt ulkoa. 

Alussa on mahdollista (ja yleistä) kärsiä ketoflunssasta, joka menee ohitse 1-2 viikossa. Ensimmäiselle viikolle ei kannata varata suuria ponnisteluita! 

Ei. Vähähiilihydraattista ruokavaliota voi toteuttaa ketogeenisesti, mutta suurimmalle osalle vähähiilihydraattinen ruokavalio ei ikinä muodosta ketoosia. Tässä onkin ero näiden kahden ruokavalion välillä.
Pelkästään hiilihydraattien rajoittaminen ja rasvan lisääminen eivät yksin riitä pysyvään ketoosiin pääsemiseen. Tämän takia iso osa omatoimisesti vähähiilihydraattista ruokavaliota suorittavista ihmisistä voi tietämättään aiheuttaa elimistölleen enemmän vahinkoa ja haittaa, kuin hyötyä.
Kun ketogeeninen ruokavalio ja sen avulla saavutettu ketoosi toteutetaan oikein ja turvallisesti tämän valmennuksen avulla, saadaan lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvoinnille. Jotta elimistö pääsee ketoosiin, vaaditaan tarkkaa ruokavalion noudattamista. Ja se onnistuu turvallisesti tämän valmennuksen avulla.

Voi, kohtuullisia määriä. Ketoosissa pysyminen on mittapuu. Jos käytät alkoholia, suosittelemme sokerittomia juomia, kuten kuiva punaviini, lonkero light, viski. Toki, mitä vähemmän alkoholia, sitä parempi. Mutta alkoholin käyttö normaalirajoissa on sallittua. 

Riippuu siitä, kuinka paljon on alun perin ylipainoa ja mikä on tavoitteena painonpudotuksen suhteen. Kaikki eivät halua pudottaa painoa, vaan ainoastaan nauttia ketoosista ja sen hyödyistä. Jos ylipainoa on reilusti (painoindeksi 30+), on painonpudotus 8 viikon aikana yleensä 5-15kg. Tosin riippuen monista asioista. Suosittelemme mieluummin hidasta ja hallittua painonpudotusta, josta tulee pysyvää.

Tarkoitukseni on antaa sinulle työkalut loppuelämän muutokseen. Sen takia tarjoan rahat takaisin tyytyväisyystakuun koko loppuelämäksi. 

Sääntöjen puitteissa emme kuitenkaan voi muuttaa työnantajan tarjoamaa verotonta etua (liikunta- tai virikesetelit) rahaksi.

Jos et ole aikaisemmin ollut ketoosissa (etkä ole ketoosissa tällä hetkellä), valmennuksen alussa suositellaan, että liikuntaa hieman kevennetään. Tämä siksi, että elimistö käyttäisi energiansa tottuakseen ketoosiin. Liikuntaa ei kuitenkaan ole pakko vähentää. Tämä on vain suositus, koska melko varmasti liikunnallisen henkilön suorituskyky laskee aloittaessa valmennuksen.

Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi lopullisesti niin kauan, kuin niitä tarvitset. Ehdit siis varmasti käydä kaiken läpi ja kerrata materiaaleja niin useasti kuin tahdot.

Oikein toteutettuna on erittäin turvallista ja myös terveyttä edistävää. Riskit liittyvät tilanteisiin, jossa ketogeenistä ruokavaliota noudattavalla lääkitys ei ole kohdallaan tai ruokavalio ei ole tasapainossa (pahimmassa tapauksessa ketoosia ei tule ollenkaan).

Vähintään 2 kuukautta eli valmennuksen ajan, jonka jälkeen voi palata takaisin ei-ketogeeniseen ruokavalioon tai jatkaa valmennuksen ohjeilla ketogeenistä ruokavaliota vaikka koko loppuelämän.

Ruokavaliota noudattaessa pitää muistaa huomioida riittävä nesteen saanti. Pyri ainakin 2 litraan päivässä ruoan lisäksi.
Tarvitset myös riittävästi elektrolyyttejä ja suolaa, sekä muita mikroravintoaineita. Ketogeenisessa ruokavaliossa elimistö menettää elektrolyyttejä. Tästä syystä suolaa ja muita elektrolyyttejä tarvitse erityisemmin rajoittaa, ellei sille ole erillistä syytä.
C-vitamiinilisä on myös suositeltavaa. Kaikki huomioonotettavat asiat käydään läpi valmennuksessa.

Hyöydyt valmennuksesta myös ilman Facebookia, sillä kaikki valmennuksen materiaalit ovat valmennusalustassa, johon pääset käyttäjätunnuksien avulla. Facebook-ryhmään liittyminen ei siis ole pakollinen osa valmennusta, mutta suosittelemme sitä vahvasti.
Jos sinulla ei ole ympärilläsi sosiaalista tukea valmennusta varten, ryhmässä saat valmentajien lisäksi muiden valmennusryhmäläisten tuen. Tuen ja tsempin myötä uusien tapojen omaksuminen ja noudattamien on huomattavasti helpompaa ja epäonnistumisen todennäköisyys laskee.

Ei voi. Ketoosia ei saa sekoittaa ketoosiasidoosiin. Kyseessä on kaksi aivan eri asiaa. Ketoosiasidoosi on happomyrkytystila diabeetikoilla.

Ei ole, suurimman osan hormonaalinen toiminta päin vastoin paranee. Ohjelmassa saat tarkemmat ohjeet miten ja mitä seurata.

Mistä ohjelma koostuu?

Tietopankki kasvaa jatkuvasti

Ohjelma sisältää mm:

 • Ravinto-ohjelma

 • Liikuntaohjeet

 • Ostoslista

 • Reseptikirja
 • Harjoitusten kuvapankki
 • Laskurit
 • Sekä videoita ja paljon muuta tueksi matkallesi. 

Monia aiheita, mitä käydään perusteellisesti läpi:

 • Ketogeenisen ruokavalion ja ketoosin fysiologia
 • Mikä on ketoosi ja mikä on keto-adaptaatio
 • Mikä on ns. ketoflunssa ja miten tulla sen kanssa hyvin toimeen
 • Ketogeenin ruokavalio ja erilaiset terveydenongelmat (esim. diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, reuma)
 • Miten välttää ketogeenisen ruokavalion tyyppivirheitä
 • Miten ja miksi seurata ketoosia
 • Minkälaisia fysiologisia mittareita seurata ketoosissa.
 • Veden ja kivennäisaineiden merkitys ketoosissa
 • Lääkitys ketoosissa
 • Tärkeät ravintolisät ketoosissa
 • Alkoholi ja ketoosi
 • Herkuttelu ketogeenisella ruokavaliolla
 • Mitä verikokeita kannattaa seurata ketogeenisella ruokavaliolla, mm. miten välttää kolesterolien nousua
 • Miten liikkua fiksusti ketogeenisella ruokavaliolla
 • Miten onnistua elämäntapamuutoksessa pysyvästi
 • Muita uusia aiheita jatkuvasti! 

Valmennuksen ketogeeninen ruokavalio on vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen. Ruokavalio koostuu laadukkaista proteiineista, jotka ylläpitää aineenvaihduntaa ja lihaskudosta. Lisäksi hyvistä rasvoista ja pienistä määristä kuitupitoista hiilihydraattia. Ruokavalion voi toteuttaa myös kasvisruokavaliona.

Proteiinit:

  • kala, liha
  • kananmuna
  • siemenet, pähkinät
  • (maitotuotteet)
  • juusto

 Rasvat, painopiste pehmeillä ja terveellisillä rasvoilla: 

  • rasvainen kala (lohi, makrilli, silli, tonnikala)
  • pähkinät
  • siemenet
  • extraneitsyt oliiviöljy
  • muna
  • kasvikset (oliivi, avokado, kaakao)
  • MCT, kookos -> ketoainebuusterit
  • rajoitetusti maito- ja eläinrasvaa

Hiilihydraatit:

  • Vähähiilihydraattiset kasvikset, kuten esim. kukkakaali, parsakaali, tankoparsa, vihreät salaattiainekset
  • Kuitu, sekä kaikki muu hyödyllinen, mitä kasviksista saadaan (vitamiinit - esim. C, kivennäisaineet - esim. kalium ja magnesium, sekä polyfenolit)

Ruokavalion aikana vältetään sokeria, hedelmiä (ainakin alussa), enemmän hiilihydraattia sisältäviä kasviksia (kuten esim. peruna), prosessoitua ruokaa (mitkä sisältävät nopeita hiilihydraatteja, prosessoituja rasvoja, lisäaineita) ja makeisia.

Mitä hyötyä on elimistön laittamisesta ketoosiin ketogeenisen ruokavalion avulla?

Kun ketogeeninen ruokavalio ja sen avulla saavutettu ketoosi toteutetaan oikein ja turvallisesti, saadaan lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvoinnille. Jotta elimistö pääsee ketoosiin, vaaditaan tarkkaa ruokavalion noudattamista.

Ruokavalio koostuu rasvoista, hiilihydraateista ja proteiineista. Pienikin poikkeama ketogeeniseen ruokavalioon estää pysyvää ketoosia. Jos ketogeeninen ruokavalio toteutetaan väärin, eli ilman ketoosia, haitat voivat olla suuremmat kuin hyödyt.

Tämän vuoksi seuraamme valmennuksen aikana kehon ketoositilaa ja luotettavasti sitä, onko elimistö ketoosissa.

Saattaa kestää 1-4 viikkoa ennen kuin elimistö oppii pysyvästi tuottamaan ja käyttämään ketoaineita energiana. Tämä sopeutumisvaihe on aika, jolloin sivuvaikutuksia voi ilmetä. Esimerkiksi väsymystä, huimausta ja suolen toiminnan muutoksia. Ketoosia ei saa sekoittaa ketoosiasidoosiin. Kyseessä on kaksi aivan eri asiaa. Ketoosiasidoosi on happomyrkytystila diabeetikoilla.

Kuitenkin mitä nopeammin saavutetaan hyvä ketoosi, sitä nopeammin olo paranee. Kun elimistö sopeutuu ketoaineisiin, tunnet olosi todennäköisesti virkeämmäksi kuin koskaan aiemmin.

Ketogeenisen ruokavalion mahdolliset hyödyt:

 • Tehokas tapa pudottaa painoa, polttaa rasvaa ja muokata kehonkoostumusta
 • Metabolisen oireyhtymän hoito
 • Iso osa ihmisistä kokee olon virkeämmäksi (ilman verensokerin nousuja ja laskuja aivoilla on tasaisesti energiaa)
 • Insuliinin pitoisuus ja beetasolujen kuormitus vähenevät
 • Ketoaineilla ruokahalua hillitsevä vaikutus, joka auttaa vähentämään nälän tunnetta ja välttämään mielitekoja tai tunnesyömistä
 • Ketoosi ylläpitää lihasmassaa painon laskiessa ja suurin osa painosta putoaa suoraan rasvakudoksesta
 • Oikein toteutettuna laskee kolesteroleja, sisäelinrasvaa, sydän- ja verisuonisairauksien riskejä
 • Laskee matala-asteista tulehdustilaa elimistössä
 • Ennaltaehkäisee elintapasairauksia
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Auttaa suolen toiminnan ongelmissa

Tee päätös ja sano KYLLÄ valmennukselle, joka oikeasti toimii. Koe pysyvä muutos ja virkeä olo!

Ohjelma kannustaa osallistujaa jatkamaan pidempään ja takaa näin pysyvän muutoksen. Voit halutessasi lopettaa milloin tahansa ja saat kuitenkin kaikki materiaalit käyttöösi jo ensimmäisestä päivästä. 

Hyödynnä kesän supertarjous

Määräajaton jäsenyys - lopetat silloin, kun itse haluat.
1-6. kuukausi 19 eur/kk ja -10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista

7. kuukaudesta alkaen 9 eur/kk

VIP asiakkuus: +29 eur/kk ja -20% verkkokaupan tuotteista. Henkilökohtainen yhteydenpito lääkärisi kanssa.


Päätät itse, kuinka kauan haluat olla mukana. Loin hinnoittelumallin, koska uskon, että valmennusohjelmalla, valmentajan seurannalla ja tukevalla yhteisöllä on merkittävät tulokset myös pitkässä juoksussa. 

HUOM! Jos haluat maksaa hyvinvointisetelillä tai kaikki kerrallaan (189 eur) ja saada kaikki edut samalla käyttöösi, laita viestiä [email protected]

UUSI KURSSI SYKSYLLÄ 2020
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.