Aineenvaihdunnan Akatemia 

"Älä laihduta. Opeta kehosi polttamaan rasvaa puolestasi!"
10 askeleen ohjelma pysyvään muutokseen, terveeseen kehoon ja onnelliseen mieleen.
Ohjelmassa on jatkuva hakuaika. Etenet omassa tahdissasi, kurssi sisältää n. 10 tunnin edestä materiaalia teemoittain ja materiaalit jäävät käyttöösi. 

 

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUNUT, UUSI KURSSI SYKSYLLÄ 2020. TILAA UUTISKIRJE, PYSYT AJAN TASALLA

LIITY OHJELMAAN
 

Suurimmalla osalla kehonsa kanssa kamppailevista ongelma ei ole kaloreissa, vaan aineenvaihdunnan kriisissä. Tämä on hätkähdyttänyt minua työssäni lääkärinä ja valmentajana. 

 
Olen koonnut kokonaisvaltaisen, tutkimusnäyttöön perustuvan valmennusohjelman luonnollisen aineenvaihdunnan tason nostamiseksi. Satoja ihmisiä valmentaneena, monia dieettejä ja liikuntaohjelmia testailleena sekä vuosien henkilökohtaisen erehdys-oppimiskierteen jälkeen olen pakannut kaikki vinkit ja keinot yhteen ohjelmaan. 

Laihduttamisen ja tiukan rajoittavan dieetin sijaan käytämme keinoja käynnistääksemme oman elimistön voimakkaan rasvanpolton. 

Olen itse kokenut: 

Jo-jo dieettailun ✔

Nälkädieetit ✔

Pikaratkaisudieetit ✔

Säästöliekin ✔

Avuttomuuden oman kehon, terveyden ja painon kanssa ✔

Siitä huolimatta, että olen lääkäri.

Vaikka miten älykäs ihminen oletkaan - näitä ongelmia eivät kiinnosta sertifikaatit eikä älykkyysosamäärä. Olen taistellut paino- ja syömisongelmien kanssa vuosia. Tätä ei ole helpottanut monet krooniset sairaudet, joiden kanssa taistelen nykyisinkin. Sen lisäksi, että ne sotkevat normaalin nälän tunteen, ne estävät myös liikkumasta normaalisti. Joten tekosyitä on riittänyt. Pitkän itsekidutuksen ja monien “kuurien” jälkeen rupesin lopulta oikeasti perehtymään ihmisen fysiologiaan, lopettaen yhteiskunnan ja median painostuksesta pikaratkaisujen etsimisen.

Kävin valmentajakoulutukset (Personal Trainer ®+ Ravintovalmentaja ®), luin tuhansia sivuja informaatiota ravitsemuksesta, liikunnasta, fysiologiasta ja paneutuin täydellä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Parasta on, että kun saat hormonaalisen toiminnan kuntoon, sairaalloiset mieliteot ja tunnesyöminen unohtuvat. 

Valmennettuani aineenvaihdunnan ongelmista kärsiviä ymmärsin, kuinka väärin teemme asioita, kuinka paljon me uhraamme hyvinvointia “ideaalipainon” eteen. Sabotoimme hormonaalista ja aineenvaihdunnallista toimintaamme vain nälkiintyneiden esikuviemme tähden. 

Aloin ymmärtämään epidemian laajuutta. Suurin osa ylipainoisista on väärillä tiedoilla laihduttaessaan saaneet oman kropan tilaan, jossa painonpudotus on mahdotonta ja rasvaa kertyy itsestään. Yleensä tällaisissa tilanteissa ihmisille sanotaan: “Liiku enemmän ja syö vähemmän” - se on yhtä loukkaavaa kuin sanoa, että “Hyväksy itsesi sairaana ja avuttomana”. Päätin laajentaa osaamistani. Tällöin siitä olisi hyötyä useammille ja sen kustannukset olisi henkilötasolla kuin myös yhteiskunnallisesti huomattavasti pienempiä. 

"Suurin osa mediasta ja guruilta tulevasta laihduttamiseen liittyvästä infosta on väärää tai jopa haitallista. Terve painonpudotus on aineenvaihdunnan ja luonnollisen rasvanpolton tehostamista. Ei loputonta rajoittamista.

Kun optimoimme aineenvaihdunnan, keho polttaa ylimääräisen rasvan itse. "

- Jakob Valdma

Lääkäri, valmentaja, tietokirjailija

LIITY OHJELMAAN

"Erinomaista on se, että kaikkiin osioihin voi palata uudestaan ja uudestaan oman oppimisen ja ymmärryksen edetessä. Hienoa on myös se, että osallistujaa ei missään vaiheessa syyllistetä eikä osoitella. Kun ihan itse tietää möhlineensä, siihen löytyy "hymyilevä" kannustus. Olet facessa tavattoman nopeasti reagoinut ja antanut tilaa kysymyksille, huomiolle ja ihmettelylle. Persoonallinen otteesi on kannustava ja iloinen. Ryhmän yhteisfoorumina face on toiminut kohtuullisesti. Kokonaisuudessaan erinomainen ja tasapainotettu koulutusohjelma, jossa vuorovaikutteisuus sekä valmentajan ote ja tuki toimivat muutosta rakentavina tekijöinä. Osallistujana tuntee tulevansa huomioiduksi ja edistymistä autetaan monin kannustavin tavoin. Paino pudonnut 7 kg. Suosittelen ehdottomasti ja ilomielin. :) "

Mirja
Ohjelmassa osallistunut

"Parasta kurssissa on ollut webinaarit, jotka tukivat muuta materiaalia. Webinaareissa aukesi moni asia. Kurssissa hyvin painotettu muutosta muuten kuin painonpudotuksella ja sitä että aikaa on tehdä muutoksia. Kun on elänyt pelkällä hötöruualla ja ateriakorvikkeilla, muutos vaatii aikaa. Kurssin aikana on aikaa ollut tehdä näitä muutoksia. Minulla ainakin pelkkä kasvisten lisääminen ravintoon oli fyysisesti työlästä. Vatsa ei meinannut millään ottaa vastaan kyseistä määrää vaan oli vatsan väänteitä, ummetusta, heikotusta ym.. joiden ylipääsemiseen face-ja webinaarit antoi tukea. Sitten aamupalan syömisen opettelu vei aikaa. Nyt loppusuoralla alkaa olla ateriarytmi ja ruokailut olla kohillaan. Nyt voi alkaa keskittyy tarkemmin kaloreihin ja makroihin. Alkuun pääsemiseen tämä on ollut parasta. Vireystaso noussut, vatsa ongelmat hävinneet ja mieliala tasaantunut sekä kuumat aallot vähentyneet. Tästä on hyvä jatkaa. Paino putosi 5 kg "

Tyyne
Ohjelmassa osallistunut

"Minulle valmennus on ollut hyvä ponnahdus omaan terveyteen. Olen lukuisia kertoja parantanut syömisiäni ja elänyt terveellisesti, mutta aina homma on kaatunut johonkin. Nyt olen otattunut itsestäni paljon erilaisia verikokeita ja testejä. Tavoite on todella saada itseni kuntoon. Terveellinen ruokavalio on iso osa sitä. Omalla kohdallani myös suolistontila ja ruoan imeytymisasiat tulee saada kuntoon. Näiden eteen teen vielä paljon työtä. Valmennuksesta ja sen materiaaleista. Erinomaiset videot. Niitä olisin toivonut enemmänkin. Paino putosi 8 kg. "

Maarit
Ohjelmassa osallistunut

Miten ohjelma eroaa muista?

Sano EI nälälle, laihduttamiselle, jojoilulle. Löydä syyt ongelmien takana, älä pikaratkaisuja.

Näyttöön perustuva

Käytät parhaita monista ravitsemusmalleista (paleo, vähähiilihydraattinen, runsasproteiininen) yhdistettynä. 

Aktivoimme lihaskudoksen ja optimoimme hormonaalisen toiminnan.  Sen sijaan, että rajoitat kaloreita ja laskisit painoa (lihasten kustannuksella), käynnistät kehosi luonnollisen taidon polttaa rasvaa.

Kaikille soveltuva

Ohjelma soveltuu useimpiin ruokarajoitteisiin, sillä saat luoda itse ateriasi.

Opetan, miten voit nauttia herkuista ilman syyllisyyttä ja jopa hyötyä siitä. Opit, miten herkutella tavoin, joka ei estä tavoitteisiin pääsyä.

Intuitiivinen

Tavoite on kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka jälkeen olet energisempi ja parempivointinen kuin vuosiin. Emme sano, mitä sinun tulee syödä, vaan opettelet luomaan kokonaisuudet itse. Se on osa prosessia. 

Opit syömään tasapainoisen ruokavalion mukaan, jota on helppo ylläpitää koko loppuelämäsi.

10 Askeleen ohjelma

Uusi askelmuotoinen ohjelma auttaa hahmottamaan eri osa-alueet sekä omat vahvuudet ja heikkoudet. Lue lisää askelten sisällöstä! 

Ravitsemusohjelma

Proteiininsaanti nostetaan 2 g/ painokilo päivittäin, joka on yksi päätavoitteistamme. Ohjelmaan kuuluvat pienissä määrin (100-150g/vrk) kuitupitoiset hitaat hiilihydraatit, kuten kaura, kvinoa, bataatti, hedelmät tai marjat. Rasvoista suositaan pehmeitä, kuten kalan ohella tulevaa rasvaa, pähkinöitä, oliiviöljyä. Voit kuitenkin rakentaa ruokavalion täysin omien mieltymystesi mukaan.

Jos perinteisessä laihdutuksessa kaloreita lasketaan, aineenvaihduntaa kiihdyttäessä päinvastoin nostamme syötyjen kaloreiden määrää asteittain, samalla kuin aineenvaihdunnan taso nousee. Ohjelman lopussa syöt siis enemmän kuin alussa ja poltat rasvaa samalla! Tavoitteiden mukaisesti syötyjä kaloreita voidaan myös laskea, mutta laatua parantaa. 

"Pidin paljon tästä kurssista. Webinaarit parasta antia tässä. Kirjoitetusta tekstistä en niinkään tykännyt mutta siun havainnolliset esitykset oli huippuja. Paino on pudonnut n.8kg "

Teija
Ohjelmassa osallistunut

"Todella hyvä kurssi. Avasi minun silmäni tähän maailmaan. En ollut koskaan aikaisemmin oikein ajatellut, että mitä tulee syötyä ja mitä tuo elimistö oikein tarvitsee. Hyvä ja selkeä vetäjä ja materiaali. Paino putosi 97 kg:sta 89 kg:aan. Suosittelen ehdottomasti kurssia muillekin "

Tapani
Ohjelmassa osallistunut

"Pidin kurssin lämminhenkisestä, kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta. Laitoit itsesi todella likoon ollen aina saatavilla ja se on harvinaista. Uutta minulle oli se kuinka tärkeää on saada aineenvaihdunta "hyrräämään" ja nimenomaan riitävällä proteiinin saannilla. Hain kurssista uutta tietoa ja sainkin. Itselläni ei ole paino-ongelmaa (170cm 57kg), mutta aina voi kehostaan pitää parempaa huolta:=) Ehdottomasti suosittelen kurssia kenelle vaan. Asiat on väännetty rautalangasta ja jos ei ymmärrä Jakob rientää apuun!!"

Marja
Ohjelmassa osallistunut

"Hyvä kurssi, olen saanut paljon hyvää. Kaikki arvot kohdallaan verenpaine laskenut sokeriarvot myös. Paino oli ohjelman alussa 77 nyt 74 kg. Ennen kurssia olin jo pudottanut 10 kg omin avuin. "

Soile
Ohjelmassa osallistunut

Energiamäärien rajoittaminen ja rankka liikunta saavat pitkässä juoksussa elimistön autonomisen hermoston ylikuormitustilaan ja lopulta uupumukseen. Mitä pidempään se kestää, sitä syvempi säästöliekki kehittyy. Tämän ohjelman tarkoitus on tehdä samat asiat toisessa suunnassa, jolloin rasvaa palaa ja lihasmassa nousee tai pysyy. Kehosi korjaa itsensä ja aineenvaihduntansa automaattisesti. 

Hormonaalinen epätasapaino varjostaa monien elämää. Syinä voivat olla sairaudet, uniongelmat, stressi, ylipaino tai laihdutus, huono ravitsemus. Syystä huolimatta ohjelma tulee oleellisesti parantamaan hormonaalista toimintaa ja tasapainoa. Parantuneen aineenvaihdunnan ja kehonkoostumuksen lisäksi tulet voimaan paremmin, nukkumaan paremmin, suolisto ja iho tulevat voimaan paremmin ja aivosumu hälvenee.

Olemme tottuneet siihen, että dieetit ovat rajoittavia ja haasteellisia, tämä ei ole sitä. Vaikka ohjelman ruokavaliossa pitää noudattaa sääntöjä, se ei ole läheskään niin rajoittava kuin muut ruokavaliot. Todennäköisemmin koet ongelmaksi sen, ettet kykene alussa koko määrää ruokaa syömään. Käytämme parhaita ravintolähteitä yhdistäen runsasproteiinisen, vähähiilihydraattisen ja paleo-ruokavalion. 

Tarjoat kehollesi runsaan yhdistelmän ravinteita, jolloin suorituskykysi tulee kasvamaan. Lihas- ja hermosoluilla on jatkuvasti ja tasaisesti oikeassa mittasuhteessa proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia. Verensokeri pysyy tasaisena, kuten energiatasokin. Myös fyysisessä tai psyykkisessä suorituksessa on solutason aineenvaihdunta huipussa, kun energiatuotanto saadaan toimimaan tehokkaasti. 

Et tule pudottamaan painoa vaan tulet polttamaan maksimaalisen tehokkaasti rasvaa. Samalla lihaskudos vahvistuu ja aktivoituu. Tulet näyttämään kiinteämmältä. Tulet tuntemaan olosi vahvaksi.

En halua muuttaa elämääsi vaikeammaksi. Ohjelma ei sido tiukkoihin dieetteihin, liikuntaohjelmiin tai ravintolisiin. Kaikki ohjeet perustuvat normaaliin fysiologiaan, jolloin ne toteutuvat helposti myös intuitiivisesti. Oppimiskäyrä on aluksi aina haaste, mutta kun pääset alkuun, huomaat, että muutos tulee automaattisesti. Ympärillä on vahva FB-ryhmän tukiverkosto. 

Maailma on täynnä pikaratkaisuja, joiden ainoa tavoite on saada vaa'an numero liikkumaan, välittämättä aineenvaihdunnasta. Usein paino putoaa lihasten kustannuksella ja luonnollinen energiankulutus tippuu jopa 50%. Tälläisten dieettien jälkeen ihminen jää jojo-kierteeseen. Ainoa pysyvä ratkaisu on ohjelma, jonka annit tuottavat myös pitkällä aikajänteellä positiivisia muutoksia.

Ohjelma sopii sinulle, jos...

 • Olet yrittänyt toistuvasti painoa pudottaa ja epäonnistunut
 • Olet jojo-laihduttaja
 • Kärsit säästöliekistä
 • Haluat syödä paremmin ja terveellisemmin, mutta et välttämättä osaa sitä yksin
 • Olet väsynyt ja turhautunut vastakkaiseen ja liialliseen informaatioon
 • Koet, että kehosi ei voi hyvin tai tarvitsisi syystä tai toisesta energiapiikkiä
LIITY OHJELMAAN

Usein kysyttyjä kysymyksiä (klikkaa)

100% Rahat takaisin -takuu ilman kysymyksiä ja hässäkkää - jos koet, ettet hyötynyt, olet tervetullut silti seuraaville kursseilleni. Tarkoitukseni ei ole huijata ihmisiä vaan tarjota aina enemmän hyötyä ja vastinetta.
Mieti, mikä on hyvinvointisi, mielenrauhasi hinta sinulle. Mieti, mitä maksaa yksi erikoislääkärin vastaanotto tai perjantai-illan baarikerros. Tällä rahalla saat kuitenkin useita tunteja sisältöä, mitä ei ole tarjolla muualla. Saat asiantuntevan valmentajan ja lääkärin henkilökohtaisen tuen; vertaistuen ihmisiltä, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa ja mikä kaikista tärkein - uuden mahdollisuuden. Minulle tämä on mittaamaton arvokas, miten sinulle?
Tämä on jokaisen omissa käsissä. Ohjelma on luotu niin, että voit hyödyntää siitä vain pientä osaa ja silti olla voittaja tai käyttää sitä täydellä teholla. Kaikki muutos ja uuden oppiminen vie aina aikaa ja energiaa, mutta se, mitä tulet tästä pienestä sijoituksesta saamaan on satoja kertoja sen arvoinen. Jos koet, että et juuri nyt pysty panostamaan tähän, sitten voit aina aloittaa hyvin pienesti, omien voimavarojesi mukaan ja toteuttaa muutoksen isommalla mittakaavalla silloin kun elämässäsi on parempi hetki. Todellisuudessa ohjelma itse ei vaadi kuin parikymmentä minuuttia viikossa, kaikki muu tulee luonnollisesti. Materiaalit jäävät käyttöösi. 
Toivon, että tämä on elämäsi viimeinen “projekti”. Tavoite on antaa sinulle työkalut, joilla pärjäät loppuelämän. En ole luonut pikaratkaisuohjelmaa, mikä ei vaatisi sinulta mitään eikä myöskään tarjoaisi mitään. Kaikki tieto on jo olemassa, nyt tsemppaamme yhdessä sitä kohden ja tieto tulee tiivistetyssä paketissa. 
Suomessa ei ole tarjolla montaa aineenvaihduntaa kokonaisvaltaisesti tehostavaa valmennusohjelmaa. Suurin osa tarjolla olevista ohjelmista ovat tällä hetkellä joko liikuntaan tai kaloreiden rajoittamiseen perustuvia. Valmennus yhdistää pitkäaikaisen kokemukseni lääkärinä, valmentajana, jojo-laiduttajana (loin ohjelman myös itseäni varten) ja uusimman tieteellisen näytön keinoista vaikuttaa aineenvaihduntaan. Käytämme edelleen valmennus- ja terveydenhuollon piireissä vuosikymmeniä vanhaa tietoa. Jos haluat uutta, luotettavaa, tieteeseen perustuvaa ohjelmaa, tämä on Sinulle. 

Hiilihydraatit eivät lihota - liikaa huonoja hiilihydraatteja, energiaa ja poikkeava aineenvaihdunta lihottavat. Vaikka ketogeeninen ruokavalio on tehokas ja sopiva keino monille, niin aineenvaihdunnan tehostamisen ja säästöliekin korjaamisen kannalta hyvät hiilihydraatit - kasvikset, kuidut, hitaasti imeytyvät hiilihydraatit edistävät tavoitteita parhaiten. Ohjelmassa käytetään mahdollisimman luonnollista ruokaa ja luonnollisia hiilihydraatteja - esimerkiksi kauraa, marjoja, hedelmiä, kvinoaa. Herkut ovat sallittuja, mutta ne eivät ole se, mihin ruokavaliomme perustuu. Metabolisiin ongelmiin sopivin ruokavalio sisältää hillitysti hiilihydraatteja, ja runsaasti proteiineja. 

Liika proteiini on myös yleinen myytti. Proteiini on haitallista vain ihmisille, joilla on munuaissairauksia tai myöhäisvaiheen munuaisten vajaatoiminta. Kuten useimmat meistä - voimme syödä laadukasta proteiinia jopa 6 grammaa / kg / päivää ilman mitään ongelmia.
Proteiini ei ole haitallista, se on elintärkeää. Mitä useammin syömme 2 grammaa / kg päivässä, sitä paremmin aineenvaihduntaa lisäämme. Mitä parempi metabolinen vaikutus, sitä enemmän rasvaa polttamme - luonnollisesti ja automaattisesti.

189 e (sis. alv 24%). Voit maksaa osamaksulla tai laskulla. 

Saat tällä myös palvelu- ja tuotealennuksia, sekä uuden mahdollisuuden elämälle.
Samalla rahalla tietty saisi vaikkapa 10 perhepizzaa. 
 
Mutta.
Tässä ohjelmassa saat:
- ainutlaatuisen ravitsemusohjelman
- liikuntaohjelman
- lääkärin ja valmentajan tuen ja konsultaation
- tunteja sisältöä aineenvaihdunnan tehostamisesta, mitä ei löydy mistään muualta
- tsemppaavan vertaistuen
- ravintolisäohjelman
- UUDEN MAHDOLLISUUDEN!

Teemojamme ovat:

 • Aineenvaihdunnan Akatemian ravitsemusohjelma. Mistä koostuu ja miten käytetään?

 • Proteiini aineenvaihdunnan kiihdyttäjänä 

 • Mistä saada riittävästi proteiinia?

 • Miten käyttää hiilihydraatteja fiksusti aineenvaihdunnan hyväksi?

 • Rasvat - aineenvaihdunnan polttoaine. Miten syödä niin, että elimistö polttaisi maksimaalisesti omaa rasvaa?

 • Miksi me tarvitsemme kuitua ja mistä sitä kannattaisi hankkia?

 • Miten ja miksi pysyä hyvin nesteytyneenä?

 • Mikroravintoaineiden tärkeys aineenvaihdunnassa ja näiden saanti

 • Syömisrytmi - vinkkejä aineenvaihdunnan käynnistämiseksi ja tunnesyömisen helpottamiseksi

 • Aineenvaihdunnan kannalta tärkeät ravintolisät

 • Mutta kun paino ei silti putoa?

 • Tyyppiongelmat: vatsavaivat; huono olo, heikot unet

 • Miten syödä fiksusti kodin ulkopuolella?

 • Hallittu lankeaminen - hyvästi tunnesyöminen. Miten herkutella hyvällä omatunnolla?

 • Miten nauttia alkoholista ilman isompaa haittaa aineenvaihdunnalle?

 • Makeutusaineet - mitä pitäisi tietää ja mitä välttää?

 • Fyysisen aktiivisuuden merkitys aineenvaihdunnan aktivoimisessa

 • Miten käyttää arkiaktiivisuutta ja tuplata kalorikulutus?

 • Kestävyysharjoittelu - periaatteet ja käytäntö

 • Korkeatehoinen liikunta - potkua aineenvaihdunnalle

 • Lihaskuntoharjoittelu - tehokkaimpia aseita rasvanpolttoon, jos käytät sitä oikein

 • HIIT - rasvanpoltto x10

 • Miten käyttää fyysistä aktiivisuutta maksimaalisen tehokkaasti?

 • Ravitsemus liikunnan yhteydessä ja lisäravinteet tukemassa liikuntaa

 • Miten nukkua aineenvaihdunnallisesti oikein?

 • Miten hallita stressiä ja palautua tehokkaammin?

 • Mitä fysiologisia mittauksia kannattaa seurata?

 • Mitä verikokeita kannattaa seurata?

 • Mitä muuta kannattaa seurata?

 • Miten pysyvä muutos saavutetaan?

 • Miten minäkuva muuttuu ja miksi se on tärkeä?

 • Miten luoda oikeat tavoitteet juuri sinulle?

 • Sosiaalisen ympäristön tärkeydestä

Tee elämäsi järkevin päätös..

Kuinka paljon olisit valmis sijoittamaan sen eteen, että saisit kehosi toimimaan, mielenrauhan takaisin ja voisit olla ylpeä ja iloinen itsestäsi? Juuri näin. Sille ei ole hintaa. 189 euroa omaan hyvinvointiisi on todennäköisesti paras sijoitus rahallisesti, jonka olet ikinä tehnyt.

Laatutakuu

100% TAKUU 30 PÄIVÄN AJAN

- Olen varma, että tulet hyötymään jollakin tavalla ohjelmasta etkä kadu. Tämän vuoksi palautan osallistumismaksun ilman lisäkysymyksiä, jos jostain syystä tavoitteemme eivät synkronoidu.

 
ILMOITTAUDU
KYSY LISÄÄ JAKOBILTA

Mitä ohjelma sisältää?

 

Ohjelmaan sisältyy pääsy valmennusympäristön materiaaleihin. Täältä löytyvät mm: 

 • Ravinto-ohjelma

 • Liikuntaohjelma

 • Ostoslista

 • Reseptikirja
 • Harjoitusten kuvapankki
 • Kuntotestit
 • Unipäiväkirja
 • Laskurit
 • Sekä videoita ja paljon muuta tueksi matkallesi. 

Hinta sisältää myös lääkärin ja valmentajien kontaktin ja aktiivisen osallistumisen. 

-50% Diabetes Hallintaan Startti-valmennuksesta

 

Kaupan päälle saat myös: 

 • Helppo kotifitness-kurssin!
 • -10%-(-20%) Valmennustohtorin verkkokaupasta

 

Jäsenohjelmaan sisältyy vielä:

 • Viikottaisia live-jumppia ja kehonhuollon tunteja
 • Lääkäri Jakob Valdman  henkilökohtainen tuki jäsenyhteisössä
 • Ilmainen pääsy live-luentoihin ja alennukset live workshopeista
 • Kuukausittaiset webinaarit

 

VIP-asiakkuus

Jos halaut henkilökohtaista apua, voit valita VIP-asiakkuuden vain +19 eurolla kuukaudessa. Tämä sisältää:

 • Rajaton chat/sähköposti-yhteys lääkäri Jakob Valdmaan 7 päivää viikossa
 • -15% alennus verkkokaupan tuotteista

 

ET OLE OSTAMASSA VAIN AINUTLAATUISTA OHJELMAA, VAAN ELINIKÄISEN HENKILÖKOHTAISEN TUEN JA MENTOROINNIN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESSA LÄÄKÄRI JAKOB VALDMAN KANSSA. 

"Jokaisen ihmisen onnistuminen on henkilökohtainen missioni, jonka eteen olen valmis panostamaan koko aikani ja osaamiseni. En tule koskaan ulkoistamaan tärkeintä tehtävääni, enkä jätä ketään yksin. " 

- Jakob

Minkä arvoinen tämä tuki olisi sinulle?

HYÖDYNNÄ KESÄN SUPERTARJOUS

Ohjelma kannustaa osallistujaa jatkamaan pidempään ja takaa näin pysyvän muutoksen. Voit halutessasi lopettaa milloin tahansa ja saat kuitenkin kaikki materiaalit käyttöösi jo ensimmäisestä päivästä. 

Määräajaton jäsenyys, lopetat silloin kuin itse haluat.
1-6. kuukausi 19 eur/kk ja -10% alennus kaikista verkkokaupan tuotteista

7. kuukaudesta alkaen 9 eur/kk

VIP asiakkuus: +29 eur/kk ja -20% verkkokaupan tuotteista. Henkilökohtainen yhteydenpito lääkärisi kanssa.


Päätät itse, kuinka kauan haluat olla mukana. Loin hinnoittelumallin, koska uskon, että valmennusohjelmalla, valmentajan seurannalla ja tukevalla yhteisöllä on merkittävät tulokset myös pitkässä juoksussa. 

HUOM! Jos haluat maksaa hyvinvointisetelillä tai kaikki kerrallaan (189 eur) ja saada kaikki edut samalla käyttöösi, laita viestiä [email protected]

UUSI KURSSI ALKAA SYKSYLLÄ 2020

Huomio!


Vaikka ohjelma on lääkärin tarjoama ja siellä käytetään lääketieteellistä osaamista, se ei itsessään ole terveydenhuollon palvelu. 


 

Maksuvälineinä toimivat myös seuraavat setelit:

 • TYKY
 • ePassi
 • Smartum
 • Edenred
 • Eazybreak
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.